Egy "krónikus mandulagyulladás" története

Szerző: R-A

A BLOG LEÍRÁSA

2 év története

Látogatás: 20828 alkalommal

A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

HÉTFŐN!

2008.08.14.

Csütörtök van, vagyis pár óra belőle.....

Napról-napra idegesebb leszek, újra közeledik a műtét napja, és nem a műtéttel van a nagy bajom, hanem ami műtét után van.... a tehetetlenség!

Ezt sem lehet, azt sem lehet, feküdni egész nap! Nagyon nyüzsgő személy vagyok, de még a kibírható fajtából, szóval, szenvedés lesz!

EZT NEM HISZEM EL.....

2008.07.31.

Szörnyű, hogy megírom a blogot és nem menti el rendesen.........

Most kezdhetem újra......................

Nyugi van.........(?)...remélem

2008.05.08.

Gondoltam írok pár sort, hogy mi is történt velem mostanában.

2 hete részt vettem egy kontroll vizsgálaton, ami abból állt,hogy visszavittem a sejtfelületi vizsgálat eredményét,ami negatív lett.

Az orvosom azt mondta,hogy ennél jobb hír nem is lehet, ugyanis, ha ez sem mutat ki semmit, akkor nem tudja mi lehet. Közöltem vele,hogy 6 kilót fogytam, aminek annyira nem örült, megkérdezte,hogy edzéssel, vagy csak egyszerűen lement? Mondtam neki,hogy is-is, ezt pedig a kórlapomba is bevette, már mint a 6 kiló minuszt. Aztán vett tőlem vért, és még az eredményért nem sikerült visszamennünk, mert megmondom őszintén mindig közbejött valami, persze ez nem magyarázat, de így alakult. Jövőhéten mindenképpen elmegyünk, habár ezek a véreredmények szokták elvenni a kedvemet mindentől. Mindegy, nem adom fel...........!!!!!!!!!!!

Válasz

2008.03.25.

 

Folytatom.....

2008.03.23.

Folytatom.....

 

Azt hiszem a sugárkezelésnél hagytam abba, amit jó pár tünetmentes hónap követett,  nem éppen stesszmentesen. Ez azért volt, mert ugye az ördög nem alszik, és féltem,hogy visszaeshetek. Így lett, vagy valami hasonló dolog,mert egy évvel az első műtétem után újra megműtöttek, ami nem volt annyira "nagy" horderejű. 2 nap után kiengedtek a kórházból, azaz hétfőn megműtöttek és kedden hazaengedtek.......érdekes volt.

Így kezdődött

2008.03.04.

Az egész rengeteg kikezeletlen megfázással kezdődött, vagyis úgy gondoltuk az elején. 2 évvel ezelőtt sokszor fájt a nyakam, mindig azt hittem,hogy elaludtam a nyakam, jártam maszíroztatni is, de minden kezelés feleslegesnek bizonyult. Már a maszírozás alkalmával is érezhetőek voltak kisebb dudorok, amik persze hol ott voltak, hol pedig nem.

Aztán egyszer nem múlt el egy nagy dudor a nyakamon és már elég jól észrevehető volt. Az első utam a háziorvoshoz vezetett, aki laborvizsgálatra küldött és pajzsmirigy szakrendelésre, ugyanis ő úgy gondolta, hogy azzal lehet a baj (később a gyanúja be is igazolódott). A szakrendelésen kiderült,hogy olyan laborvizsgálatot, ami kimutatná a pajzsmirigy állapotát, működését, nem kérheti a háziorvos, hanem a szakrendelést vezető orvos "rendelheti" meg. Így is lett, viszont eközben rengeteg vizsgálaton részt kellett vennem,hogy minden mást ki tudjanak zárni. Most inkább csak sorolnám,hogy milyen vizsgálatokon vettem részt: