• Mazsolák
    kranki blogja

    A szőnyeg

    Képzeljétek, vettünk egy új szőnyeget!! Miért is? HÁÁt, elmesélem...

    Az egész úgy kezdődött, hogy a nappaliban, a dohányzóasztalon felejtettem a szoptatós teámat, Egy egész üveggel. Reggel a kisfiam a szokásos körútját tette a lakásban, amikor felfedezte az asztalon a műanyag palackot. Előfordult már máskor is, hogy ott volt, de eddig nem izgatta a dolog. Az előzmény az volt, hogy csörgött a mobilom. Elfordultam, hogy felvegyem.. A következő pillanatban már az üveg a kezében volt, és somolygott rám. Várta a bűvös szót, hogy NEEM SZABAD! Mire kimondtam, a sötét folyadék már ömlött is a nyers színű, gyapjú szőnyegünkre. Telefonon gyorsan elköszöntem, és mentettem a még menthetőt. Kivettem Tomcsi kezéből az üveget, amiben addigra a másfél literből két korty maradt. Most mit tegyek? Szidjam össze a kisfiam, vagy itassam fel inkább, amit még nem szívott be a szőnyeg? Uramisten!!!

    Volt már egy pár folt, igaz, de mindig megpróbáltuk eltüntetni. Eddig sikerült is...

    Végső felindulásomban elővettem egy katalógust, amiben vállalkozások hirdetik magukat, különböző kategóriánként. Felhívtam a szőnyegtisztítókat, árak után kíváncsiskodva. Valamint megkérdeztem a határidőket is. Egy hét?! Addig szőnyeg nélkül? Két kisgyermekkel? Ráadásul a laminált lap teljesen szétnyílt (annak idején rosszul rakhatták le.) Ez így nem maradhat!

    Miután kiválasztottam a legolcsóbb, leggyorsabban dolgozó céget, akik ráadásul még aznap, ingyen kijöttek, és elvitték a szőnyegünket, ráficcentem a netre, akciós padlótakarót keresvén.

    Rá kellett döbbennem, üres padlónk lesz egy hétig, mikor is apa felvetette a padlószőnyeg lehetőségét. Találtunk is akciósat, ami ráadásul színben is ment a szobához. Sőt, könnyen tisztítható, és annyira nem is látszik rajta a piszok. (már ha lenne rajta!)

    Négy nap múlva megérkezett a régi szőnyegünk új színben. Tiszta lett! Nincs szüksége rá valakinek?

    A sztori óta nemhogy folyadék, más rágcsálnivaló sem került az asztalunkra. Jobb az óvatosság!

    Ha megkérdezzük Tomcsitól mi történt, heves fejrázás közepette megmutatja hogyan is zajlott a dolog.....


   • Blog leírása

    Az életünk értelmei:
    Tomcsi és Ágica a két kis mazsola, akik mellett nem ismert az a fogalom: UNALOM!
    Látogatás: 56389 alkalommal

    A blogban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság-, és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal.

   • Hirdetések
   • Saját oldal

   • Hirdetés