Medrolt szedsz?

1.figyelmeztetés!"Olyan lesz a képed mint a telihold! 2.figyelmeztetés!Elkezdesz nőni,de nem ám hosszában!Széltében! Én autoimmun eredetű izomgyengeség miatt szedem.Augusztus óta.

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Nincs más..:(:(

Hozzászóló: Zsanibaba, 2010-03-02 17:15
Válasz erre: erika269, 2010-03-31 10:13
Szia Dekica!! Én is medrolt szedek, 48mg -mal kezdtem , már csak 8-at szedek, de a hétvégétól ha minden jól megy már csak 4 mg.Szeretném megkérdezni, hogy valójában mi is a betegséged neve?Nekem nephrosis syndromám van(vesebetegség)!Jó neked, hogy így pörögtél a medroltól olyan nagy dózisban, én pont az ellenkezője, mert olyan rosszulléteim voltak, hogy majdnem elájultam, áréltem 24 évesen, a változókort, mármint csak tüneteiben stb....!!Mellékhatások:hm... na igen hörcsögfejnek nevezném azt amit te holdvilágnak, na és a szőrösödés, igen sajnos és ez egyre több minél tovább szeded.Én már találtam egy jó kozmetikust, aki segít majd ezen a problémán néhány ezer forintért minden hónapban:):(..!Sajnos nincs ellenszere a mellékhatásoknak, ezzel együtt kell élni, mondaná így egyik kollégám, és ez így van.

Medrolt szedsz?

Hozzászóló: Dekica, 2010-02-15 16:02
Válasz erre: ubil, 2010-05-06 22:05
De ha megfelelő mennyiséget szedsz úgy érezheted magad,mintha egészséges lennél!!!Én mielőtt elkezdtem szedni mankóval jártam,olyan gyengék voltak az izmaim-ínszalagjaim,hogy nem tartották meg az ízületeket,mindig kimozdult a forgóm,a csuklóm,vállam.Elkezdtem napi 40 mg-al egy hét alatt elhagytam a mankót ,a második hét végére pedig már létrán mászkáltam(szobafestés).Még 32mg szedésével is úgy pörögtem,hogy a párom már nyugtatót akart adni.Napi 10 mg-ra lett csökkentve,a még így is meglévő mellékhatások:holdvilág pofi,fekélyek a nyelven.8mg-visszatérő izompanaszok,fájdalmak,gyengeség. Valaki hasonló helyzetben? Tud valaki olyasmit ami csökkentené a mellékhatásokat? Esetleg Medrol helyett más alternatívát?

Medrolt szedsz?

Hozzászóló: Dekica, 2010-02-15 15:47
Kimaradt a fórum leírásból(csak 200 karakter engedélyezett,de nincs számláló) Ha havonta csak egy kilót hízol,nagyon ügyi vagy.Elhagynád?Na nem!Úgy ragaszkodik hozzád mint egy pióca!Ha csak csökkented az adagot,minden panaszod újólag fellángol!Emeled?Elkezd nőni rajtad a szőr,de nem ám haj,nem,az rendületlenül hullik és törik.Ez nem elég?Akkor egy kis desszert:kedves kis fekélyek a nyelven,kiújuló ekcéma ...