• Szépségápolás

    WEBBeteg - Dr. Soltész Annamária, általános orvos
    Vitamin
    Ha táplálkozásunk változatos, adalékanyag-mentes, sok friss gyümölcsöt és zöldséget, ezenkívül tejtermékeket, olajos magvakat, aszalt gyümölcsöket, gabonaféléket és tojást is tartalmaz, általában külsőnkön is meglátszik.
    WEBBeteg - Dr. Soltész Annamária, általános orvos
    Ha a nyomelemekből hiányt szenved szervezetünk, vagy épp ellenkezőleg, túl sokat fogyasztunk belőlük, azt legtöbbször elsőként bőrünk, hajunk és körmeink jelzik számunkra.
    Red Lemon Media - Dr. Kriston Renáta, bőrgyógyász-kozmetológus
    Megérkezett a tavasz, itt az ideje, hogy végre leszámoljunk a téli szürkeséggel, és élettelivé varázsoljuk kimerült bőrünket. Az alapos tisztítás, a frissítő arcradírozás és az üdítő hidratálás mellett a fényvédelemről se feledkezzünk meg. Dr. Kriston Renáta elárulja, milyen szépségpraktikákkal járulhatunk hozzá bőrünk tavaszi felfrissüléséhez.
    WEBBeteg - B. M., szakfordító, Lektorálta Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    Minden ember különböző, így természetes, hogy mindenki fejbőre is más és más. Megkülönböztethetünk azonban négy alaptípust a fejbőr állapotától függően. Melyek ezek?
    Oxygen Wellness
    Kipróbált már mindent a narancsbőr elleni harcban? Az önsanyargatás helyett professzionális segítséget ajánlunk.
    WEBBeteg - B. M., szakfordító, Lektorálta: Dr Csuth Ágnes, családorvos
    A Q10-koenzim egy létfontosságú fehérje, amely a sejtek energiáját szolgáltató mitokondriumok működéséhez szükséges.
    WEBBeteg - Dr. Tóth Gyöngyi, bőrgyógyász, kozmetológus
    Szeretném eltüntetni a szemem körüli sötétbarna karikákat. Milyen kezeléseket érdemes kipróbálni? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
    WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    A nyári napfény jó hatással van kedvünkre, de igencsak sok gondot okozhat a szemnek, a bőrnek és a hajnak.
    WEBBeteg - Dr. Szimuly Bernadett, általános orvos
    A kismamák jelentős része úgy érzi, hogy nőiessége kiteljesedett a babavárás időszaka alatt, emiatt a szépségápolás ugyanolyan fontos a terhesség és a szoptatás idején, mint az azt megelőző időszakban.
    WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    Az arc ráncainak feltöltésére 1981 óta végeznek injekciós kezeléseket. A legelső a kollagéninjekció volt, mely körülbelül 20 évig volt a leggyakrabban használt ráncfeltöltő anyag. A kollagéninjekció legnagyobb hátránya az volt, hogy hatása csak 6 hétig volt látható, ezért gyakran kellett ismételni.
    WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos
    A botulinum toxin, ismert nevén botox, a Clostridium botulinum baktérium által termelt méreg, mely akár halált is okozhat. Mintegy 20 éve kezdte az orvostudomány gyógyszerként alkalmazni, kezdetben a kancsalság kezelésében.
    A lista folytatódik a következő oldalon, kérjük lapozzon!