Condyloma

Kérlek benneteket, hogy aki tudja, hogyan lehet a Condylomát egyszer s mindenkorra kiirtani, írjon ide!

A fórumban írottak nem képezik a WEBBeteg orvosi tartalmának részét, azok igazság- és valóságtartalmáért portálunk felelősséget nem vállal. Orvos szakértőinknek szánt kérdését ne itt, hanem az Orvos válaszol rovatban tegye fel!

Elsemhiszem....

Hozzászóló: Ancsi39, 2017-12-06 14:09
Válasz erre: eszterag, 2017-12-10 20:40
Senki sem ìr ide:) azèrt èn mègis... Szóval. A külső gonoszok eltűntek(kösssz condyline) viszont hogy ne legyen teljes a boldogsàgom felfedeztem,hogy a gonoszok beköltöztek a popsimba. Ez a mèlypont azt hiszem. Hülyèn nèzni sincs kedvem emiatt most. Keresek egy proktológust aki kitakarítja őket. Közben buzgón imàdkozom,hogy nehogy visszatèrjenek kívül is. Kész vagyok ettől az állapottól lassan:)

Condyline második kör....

Hozzászóló: Ancsi39, 2017-11-28 23:18
Nos...mivel nem vàltottam meg a vilàgot,így sajna csak az elsó próbálkozàsomról a harcban tudok beszàmolni:) Szóval. A 4 eredetileg keletkezett növendékből (még a szó is rémes) csak a legelső nem adta még fel. Viszont hogy ne legyen magányos jött mellé egy kispajtása. Majdnem elájultam mikor felfedeztem. Bár tudtam,hogy ez megeshet,de nah...azt gondoltam ohh majd én leszek a kivétel:) hát naná,hogy nem. Most ecsetelek. Megint. Szedem a bogyókat is persze. Tudom,hogy elfognak múlni,csak jó volna még a nyugdíjazásom előtt:) olyan csúnya gondolataim vannak ezzel kapcsban,hogy azt inkább nem osztom meg. Ha esetleg véletlenül erre tévedne valaki ne kapjon már sokkot:) de csak azért is...le a nyavalyásokkal,éljen az ecsetelés^^

Condyline,első kör..

Hozzászóló: Ancsi39, 2017-11-19 13:43
Sziasztok. Sajnos engem is utolért ez a dolog.. nem tudom elkèpzelni sem,hogy lesz ezutàn. Kb fèl ève jelent meg az első kis rohadèk(vègbèl) Azt gondoltam èn ostoba,hogy ez tuti elmùlik majd ahogy jött. Hisz nem fàj,nem viszket,nem csinàl semmit,csak ott van. Aztàn pàr hete a nődokimnál jártam,rutin vizsgálat,citológia stb. Èn nem mondtam,Ő nem nèzte,de az eredmènyemen már ott volt,hpv.. akkor olvastam utána,és akkor fogtam fel,hogy a szemölcs sem vèletlen. Persze vissza rendelt rögtön. Persze mondtam neki a kis rohadèkot is. Azt mondta feltunningolja az immunrendszerem,ès ecseteljem a szemölcsöt (amiből ma màr 4 van) Most szedem az Isoprinosine cìmű valamit,ès kenegetem a szemölcseim ezzel a condyline-nal. Az eredmèny 4 nap utàn csak a pokoli fàjdalom. Őszintén szólva szàmomra a fizikai kellemetlensèg mellett sokkal rosszabb a lelki rèsze. Az orvos azt mondta semmi szex,jèzusom...perpill ùgy èrzem nem csak most,de soha többè nem lesz kedvem hozzà. Szòval condyline...van ember a bolygòn akinek ez segìtett? Annyira jò volna valami hihetetlen siker sztorit is olvasni erről.

Ismételt késői válasz.Pedig sokszor néztem írt e valaki.Majd nyomon követem jobban.Ha valakinek van pozitív tapasztalat feltétlen posztoljon!

Hozzászóló: anonimcondy, 2017-09-21 21:58
Szia.A fejleményem azóta nem sok.A jó hír annyi ,hogy a kipufogón minden ok :D :D :D A Semmelweis egyetemi klinikán voltam az űllői úton.Panaszra nincsen okom velük kapcsolatban.Még mindig külföldön tartózkodok életvitel szerűen.A legutóbbi írásom óta egy hazalátogatásom alkalmával kénytelen voltam elmenni a bőrgyógyászhoz mert elfogyott az ecsetelőm és volt amivel nem is bírtam mit kezdeni egy ideje.Akkor nagyon alaposan és türelmesen eltávolította a doktornő elektromos égetéssel őket.De megint jöttek ki amit ecseteltem.Sokat eltudtam tűntetni,de van amit nem.Most voltam othon megint,de nem volt alkalmam felkeresni a bőrgyógyászt :( Az ecsetelőm elfogyott és már elegem is van belőle....Megint újabb és újabbakat fedeztem fel magamon.Terjed.Nem hiszem el,sosem lesz vége?!Kérek időpontot itt magyar bőrgyógyászhoz,hátha itt létezik valami használható megoldás,meg jó lenne ha leégetné ezeket mert kivagyok tőluk...ha voltam nála és tudok valami okosat,esetleg felír egy csodaszert ami használ feltétlen írok.Kitartás sorstársak :/ Ne hagyjátok,hogy uralja az életeteket még ha nem is bírtok vele

Kerdes

Hozzászóló: Fanda, 2017-06-15 00:17
Válasz erre: anonimcondy, 2017-09-21 21:58
Szia!szornyu.mi lett a fejlemeny azota?sikerult a mutet?melyik klinikan?en is sajnos ezzel szenvedek...

gaborka979

Hozzászóló: anonimcondy, 2017-04-17 18:09
Szia.Bocsánat a mindig megkésett válaszért.Ritkán nézek fel sajnos :/ Ajánlok neked egy kis sminkelő tükör beszerzését (lehetőleg olyat aminek a másik fele nagyítós ) Egy megfelelől fény pl:mobilfény,zseblámpa appl. leteszed a földre a kistükröt meg a fényt,fölégugolsz a tükörnek és már látsz is mindent szépen.Leecseteled óvatosan,hogy csak nagyjából oda jusson az oldatból és hagyod száradni picit,gugolva!Vagy rásegítesz egy hajszárítóval a végén.Gyorsabb és talán még jobb is mivel egy kicsit szárítja.Nekem multkor kijött ott megint egy amit így sikeresen eltávolítottam :) Sok sikert kívánok hozzá.Ha valami kérdésed van ird meg,nézem majd sűrűbben.Ja és ajánlom,hogy ha van lehetőséged nézed meg az immunrendszered ha nem múlik.Én elfogok menni mert a mai napig küzdök vele elöl és nekem tuti gebasz van vele :(

Kérdés

Hozzászóló: gaborka979, 2017-02-25 09:54
Válasz erre: anonimcondy, 2017-04-17 18:09
Szia! Nekem az lenne a kérdésem, hogy a végbélnyílásod környékén, hogy ecsetelted Condyline-al? A bekenés után, hogy oldottad meg, hogy érjen más bőrfelülethez? (nálam is aktuális sajnos) Köszönöm

Condyloma 2.évad

Hozzászóló: anonimcondy, 2017-01-24 23:58
Kedves Gonzoo.Megkésve ugyan,de sajnos ismét a netet bújva csodaszer után akadtam a 2015-ös irásomra feltett kérdésedre.2016 április elején ismételten műtétre kellett mennem,nem sikerült elsőre az összeset eltávolítani.Akkor a gyógyulásom nagyon gyors volt hála az égnek.Már rutinos voltam és nem is volt akkora a pusztítás.Azóta...Elöl sokszor kijöttek.Általában condyloma ecseteléssel eltüntek.Egyszer leégették.De újra és újra kiújul.Most megyek 2 hét múlva kontrollra hátul,előre félek mert van hogy viszketést érzek belül.Igazából teljesen kivagyok ettöl az egésztől.Semmi kedvem ismerkedni,hogy eljussak a sex-ig mert nem akarom más életét is megkeseríteni,ha már az enyémet tönkreb..sza.Kedvem sincs sexelni már,pedig imádtam:( Nem akarom elhinni,hogy 2016 van és nincs erre egy biztos,tartós gyógymód.Ilyen fiatal emberek életét kell megkeserítse !!!:( 2x túlvagyok műtéten és megint attól kell tartanom,nem hiszem el!!! Tönkreteszi az emberek életét.Hahó orvostudomány!!!!Mi a fa.z van?Külföldön élek jelenleg,szétnézek itt orvos ügyileg,hátha van egy csodadoktor jó ötletekkel.Ha sikerül valamire jutnom feltétlen írok a sorstársaimnak.Kitartás mindenkinek,de tényleg....Hiszem,hogy lesz rá gyógymód!!!

codyloma, ketsegbe eses

Hozzászóló: Molli21, 2017-01-15 08:36
Válasz erre: zso654, 2018-01-21 15:50
Sziasztok! A segitsegeteket szeretnem kerni. Egy 21 eves lany vagyok, kb egy hete vettem eszre a nemi szervemen tobb szemolcsot is, ket nagyobbat es egy kissebbet. Masnap el is mentem vele nogyogyaszhoz. Codyline ecsetelot irt fel ra mar ecseteltem es eszre vettem hogy egyre kevesebb van. Viszont a vegbelnyilasomnal is van egy picit nagyobb ecsetelem azt is. Es figyeljuk is folyton. Ez akkor tuti hogy belul is elterjedt? A nogyogyaszom azt mondta ha ott is rendesen kezelem nem terjed. Nagyon felek ettol az egesztol, kerlek segitsetek nektek hogy sikerult legyozni. Koszonom!

Lápisz rúd/Argenti Nitras (Fusum)

Hozzászóló: kapaja23, 2017-01-03 13:07
Sziasztok, 10 év elteltével ismét visszatért 2 db "kedves" vendég, de a Condyline, és a wartec krém már nem hat rá. Tudja valaki, hogyan kell használni az ezüst-nitrátot? 2500 Ft volt a gyógyszertárban és mindennemű szemölcsöt szétmar, legyen az vírusos, vagy sima, de nincs használati útmutató...Vizbe kell mártani, mielőtt bekened vele a szemölcsöt? Csak egyszer kened be és megvárod, míg elhal a kézőődmény, vagy milyen gyakran ismétled a kezelést? (Kérdezd az orvost aki felírta című választ nem kérek, én mondtam a dokinak mit írjon fel, mert ezt még nem próbáltam) köszi!