• Derék fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok. Évek óta tartó derék fájdalmam van.És egy idelye állandó vese gyulladásom. A röngen leletemen ez áll:Az ágyéki lordosis laposabb Ă­vű.S.I.csigolya hátsó Ă­vén keskeny spina bifida. A csigolyák épek,az interverbalis rések normális tágasságÚak.Kérem segítsen értelmezni. Köszönöm!

        Dr. Papos István válasza a Derékfájdalom témában

        A röntgenhez azt mutatja hogy a normális ágyéki görbület ellaposodott illetve hogy egy helyen a csigolyaíven nyitott, ezt jelenti a röngen lelet. Ettől is fájhat a dereka, nem föltétlen a vese betegség okozza a deréktáji panaszokat. Javaslom hogy keressen fel reumatológust


        Kérdés: 2020. január 24., 13:12; Megválaszolva: 2020. január 31., 13:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mi a nagyon magas (170 érték) mikroalbumin következményei? És kezelése

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció