• Elváltozások a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiaztelt Doktor Úr! Évekkel ezelőtt figyeltem fel apró kis pöttyökre a péniszemen (fehér), utánaolvastam és az úgynevezett Fordyce foltokra utalnak. Másik, amit kb.egy éve lehetnek, kis lila pöttyök a herezacskón, amik vérrel vannak tele, ha széthúzom látni, hogy elfut onnan a vér. Sokat olvastam a témában, és itt a webbeteg egyik cikkében olvastam, hogy szintén csak esztétikai gondok, nem jelentenek problémát (ér gomolyag a neve, azt hiszem. Egyik sem fáj, semmi viszketés vagy bármi tünet. Harmadazor pedig a péniszem mérete nyugalmi állapotban 5 vagy akár 6 cm-re is összemegy vagy kissebbre. Izgalmi állapotban viszont 13-14 cm hosszúra és 5cm vastagra nő meg.Úgy olvastam ezt vérpénisznek hívják, és másnak is van ilyen, ez sem betegség. A kérdésem az lenne, hogy-e három probléma (faggyumirigyek, ér pöttyök, és a méret) összefügg valamilyen betegséggel, vagy csupán esztétikai problémák, amik egyszerre jelentkeztek? (Egészségesen élek, sokat sportolok, több mint 10kg fogytam, ülő életmódot elhagytam, 22 éves vagyok) Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Papos István válasza a Penis témában

        Az ön által leírtak nem utalnak semmiféle betegségre, csupán esztétikai problémát okozhatnak.


        Kérdés: 2019. július 01., 20:42; Megválaszolva: 2019. július 01., 21:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: