• Nemi betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Az következő problémával fordulnék Önhöz: a péniszemen maszturbáció után általában piros foltok jelennek meg, néha kicsi sebek is lesznek rajta/fölsértődik (mintha ledörzsölődött volna a bőr), érintésre, illetve tisztálkodáskor ha víz éri fáj, érzékeny. A fitymám is fölsértődik néha (ez is fáj, érzékeny), feszül is, amikor hátrahúzom, pedig kisebb koromban volt egy fitymaszűkületet elhárító műtétem. Viszkető érzést nem érzek. Szexuális életet nem élek, nem voltam még szexuális kapcsolatban senkivel. A problémát próbáltam Canesten krémmel kezelni, de nem segített. A másik problémám az, hogy a makkom alján körben végig kis fehér kitüremkedések vannak. A kérdésem az, hogy ezzel kell-e foglalkozni, esetleg el kell-e távolítani őket? További kérdésem az, hogy ha a közeljövőben elkezdek szexuális életet élni, akkor a partnerem kaphat-e el a fentebb leírtak miatt valamit? Köszönöm a választ!

        Dr. Papos István válasza a pénisz témában

        Valószínűleg relatív fitymaszűkületről van szó, A makk alján lévő elváltozásról látatlanban nem tudok nyilatkozni.


        Kérdés: 2019. február 09., 00:04; Megválaszolva: 2019. február 12., 14:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: