• Mit tegyek ha ilyen betegségem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! A következő problémával fordulok önhöz. A péniszem makkján apro pöttyök vannak körlbeul 14 éves koromban jelentek meg. Ráadásul a péniszem tövén apro pattanás szeru kinövések is előjöttek. Jelenleg 20 éves vagyok. Útánna néztem ha jol tudom az elöbbiek papilomák az utobbi pedig fordycle foltok. Nagyon zavarnak. És szeretném eltuntetni őket. Olvastam a lézeres kezelésröl amellyel ez megoldhato. De elötte mindenképpen szeretném megvizsgáltatni. De sajnos jelenleg nem otthol tartozkodom, és egy jo darabig nem is fogok mivel az ország másik felén dolgozom. Érdeklödni szeretnék hogy a lakcimemtöl messze is fogadnak ilyen kivizsgálásra? A másik problémám hogy kisebbség érzéssel kuzkodom mivel a péniszem, petyhudt állapotba igen csak kicsi. Tudom ez nem számít mert vér péniszem van. De ez miatt kicsit zavarba lennék ugy érzem a kivizsgáláson, és lányokkal ismerkedni sem nagyon merek de mindenképpen elszeretnék menni kivizsgáltatni magamat. Még az szeretném megkérdezni hogy a gyermekkori sérv műtét mennyiben befolyásolhatja a felnött kori pénisz méretét? Elnézést a helyesírási problémákért de nem jo a billenytzetem hálás köszönettel. További szép napot!

        Dr. Merth Gábor válasza a pénisz témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben bejelentett lakcímmel rendelkezik, nyugodtan menjen el a területileg illetékes szakrendelőbe, el fogják látni. Ha nincs ilyen, szerintem akkor is megér egy próbát. Vagy forduljon magánorvoshoz. A sérvműtét és a pénisz mérete között nincs kapcsolat. Tisztelettel, Dr. Merth Gábor


        Kérdés: 2012. január 20., 20:51; Megválaszolva: 2012. január 23., 16:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: