Kozmetikai ultrahang - terhesség alatt

Kedves Válaszadó!

20. hetes terhes vagyok. A 8. hétben voltam kozmetikusnál, és alkalmazott ultrahangos kezelést (egyszer) az arcbőrömöm. Most olvastam olyan cikket, hogy nem ajánlott a terhesség alatt.

Milyen gondot okozhat a babára nézve?

Köszönettel, DN

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a terhességi ultrahang témában

Kedves DN!

Egyrészt nem ismerem ezt a kezelést, másrészt terhesség alatt normál UH-os vizsgálat rengetegszer történik, és nem ártalmas a terhességre. Ha eddig nem volt semmi baj, nem találtak rendellenességet, akkor nyugodjon meg, és örüljön a babának.

 

Kérdés: 2010. február 28., 14:17; Megválaszolva: 2010. február 28., 14:17
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhes lennék?
korai terhesség
Terhesség duphalac belsőleges oldat
Enyhe sárga barna pöttyös folyás...
Aggódnom kellene e?