Barnás narancssárgas folyás

Tisztelt Doktor úr! A kérdésem az lenne hogy kB 2-3 hetes terhes lehetek mivel 4 pozitív tesztem lett mivel nemjott meg a mensi, voltam orvosnál 3 mm petezsakot látott azt mondta két hét múlva mennyek vissza mert akkor már jól látható lessz. Viszont tegnap barnás pecsetelo folyasom volt ma pedig narancssárgas sárgás volt azt szeretném tudni ez normális így az elején? Előre is köszönöm válaszát!

Dr. Kiss György válasza Barnás naeancssárgás folyás. témában

Tisztelt Hölgyem !

Abban az esetben,ha a barnás váladékozást a kővetkező napokban is észleli kérem ne várja meg a 2 hetet, inkább forduljon kezelőorvosához- időben.

Megijedni nem kell , de jobb az óvatosság !

Arról van szó, hogy korai várandóssági hetekben a terhesség zavartalanságáért felelős sárgatest müködést, vagy zavart már lehet gyógyszeres kezeléssel támogatni, egészen addig , amig a méhlepény ki nem alakul és nem kezd el müködni.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2022. április 09., 16:29; Megválaszolva: 2022. április 09., 18:53
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Vetélés,missed ab
Apaság kérdése
Legalon babatervezés
Terhesség alatti mióma
Terhesség alatti mióma
Kedves Doktor úr! Jelenleg 21. hetes terhes vagyok, még 2020-ban egy méhen kívüli terhesség után (azt mondták akkor, hogy valószínűleg a nagy...