Hyperechogén papillaris izom

Szép napot! Múlthét csütörtökön voltam genetikai ultrahangon mivel párom nagyértranspositioval született és nézték örökölte e a pici. Szív: mindkét kamrában 1-1 db hyperechogén papillaris izom. Kissé hyperechogén belek. Olyan kérdésem lenne hogy van esély arra hogy fel szívódnak ezek az izmok? 21-22 hetes kismama vagyok. 25-én.lesz eredmény hogy down kóros a pici vagy sem.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza témában

Az ultrahang vizsgálaton leírt hyperechogén papillaris izom és belek ,két úgynevezett minor jel,amely alapján a kromoszóma vizsgálat végzése javasolt.Keressen fel Genetikai Tanácsadót.

A nagyér transpozició ultrahanggal vizsgálható,emiatt magzati szív ultrahang vizsgálat szükséges.Ezt is a Genetikai Tanácsadó útján tudja elérni.

Kérdés: 2021. február 16., 16:01; Megválaszolva: 2021. február 16., 20:33
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség alatti gyógyszerszedés
Lehet a baba beteg?
Toxoplazmózis
Eseményutáni tabletta
Duphaston abbahagyása