• Vizelet vizsgálat eredmény terhesség alatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 27 hetes kismami vagyok. Eddig minden labor rendben volt, a múlt heti vizelet jelzett több mindent, így kétszer is megismételték a vizsgálatot : (reggeli első, középsugaras vizeletből, steril edénybe) : - fvs ++, 60. 3 - fehérje + - hyalin cyl. 0.2 - laphámsejt 72.1 - vesehámsejt 2.3 - baktérium 13.6 - gomba 0.2 Minden más eredmény negatív. Semmi tünetem nincs, nem csíp, nem ég a pisilés, a veséim sem fájnak. A vérnyomásom 110/70. Sajnos 1 hét múlva tudok az orvosomhoz menni, ezért szeretném az Ön véleményét kérni, mire utalhatnak a fenti eredmények, illetve jelenthet-e problémát a babára nézve? Szükséges - e azonnali kezelés? Köszönöm előre is a választ!

        Dr. Kiss György válasza a Vizelet vizsgálat eredmény terhesség alatt. témában

        Tisztelt Hölgyem ! Kérem, nyugodjon meg, az un. középsugaras vizelet vizsgálat okozhat ilyen eltéréseket / pl: hüvelyváladék bekerülése a vizeletbe / ,valószinü, hogy jelen esetben is erről van szó. Babára nézve nem ártalmas. Ha további információt szeretne ismételt vizelet üledék és vizelet bacterium tenyésztés mérlegelendő és az esetleges kezelést is enek eredménye határozhatja meg. A korrekt vizelet vizsgálat csapolt vizeletből végezhető el. Üdvözlettel: dr.Kiss


        Kérdés: 2020. július 23., 11:07; Megválaszolva: 2020. július 26., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Mit vezethet alvászavarhoz?
        Az alvásra a szervezetnek az evésnél is nagyobb szüksége van.
        COVID-19 kisokos