• Noacid

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok! Tanácstalan vagyok, 3 éve folyamatosan szedem a noacid 40mgos gyógyszert. Nem rég voltam gyomor tükrőzésen , es kiderült hogy állandóan szednem kell mert sok a savam.De már most 6 hetes terhes vagyok. Folytathatom a gyógyszer szedését? Ha nem szedem sajnos akkor ha sok a savam gyomorgyulladasom is lehet.Az orvos legutobb azt mondta, mert volt szövettan is és azert volt gyulladásom mert sok volt a savam. Ha esetleg ezt a falytát nem is, de másfalyta protonpumpa gátlót szabad? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Kiss György válasza a Noacid témában

        Tisztelt Hölgyem ! A várandóság első heteiben minden gyógyszerszedéstől tartózkodni érdemes, amennyiben ez megoldható. Az Ön esetében egy szülész-belgyógyász konzultációt kellene tartani, röviden: a szülész kezelőorvosa kérdezze meg a belgyógyász kollegát a terhesség alatti további gyógyszerelésről. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. október 24., 14:07; Megválaszolva: 2019. október 27., 08:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: