• Vérző aranyérre mit javasolnak terhesség alatt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor úr/Doktornő, Szeretnék érdeklődni, hogy terhesség alatti aranyérre mit lehet használni? Borsónyi fájdalmas csomóról van szó, lehet, hogy inkább vérrög, bent helyezkedik el. Sajnos élénk piros vérzés is kíséri alkalmanként. Reparon Herbal kenőcsöt vettem rá a természetes összetevők miatt, de most látom, hogy vérzés esetén azt írják, hogy nem javasolt a használata - amelyik készítmény (pl.Hemorid) pedig vérzés esetén jó lenne, azt úgy láttam, terhességben nem alkalmazható, ezért kérnék segítséget. Alapvetően egyébként Acizalep 75mg tablettát szedek, napi 1x2-t, a terhességi toxémia magas kockázati besorolása miatt. Köszönöm előre is, 19 hetes kismama

        Dr. Kiss György válasza a Vérző aranyérre mit javasolnak terhesség alatt ? témában

        Kedves Kismama ! A leirtak szerint és a jövőre nézvés tanácsom, hogy sebész szakmber és azon belül is proktológus véleményét kérje , hogy az elváltozás okozta tünetek és panaszok szakszerü ellátásában sikeresen segitségére lehessen. A hátralevő 20 gestatiós hét alatt a magzat és a kismedencei szervek növekedésével aranyeres panaszai csak fokozódhatnak igy , az ehhez értő szakember időbeni felkeresése javasolnám. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2019. május 24., 16:08; Megválaszolva: 2019. május 28., 16:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: