szteroid hatás

15 hetes terhes vagyok. A hatamon feher foltokra kaptam kenocsot aminek egyik hozzatevoje szteroid volt. 2012 juliusaba kaptam mar nem emlekszem meddig hasznaltam de szerintem max. par honapig. Egy sprayt is kaptam annak a neve mikogal. Az elso kerdesem az lenne hogy ez a szteroid hatassal lehet-e a babara ennyi ido elteltevel, ha igen mit kell tennem, milyen vizsgalatot kell kernem? A masik kerdesem mikogal is szteroidos alapanyagu vagy sem. Elore is koszonom valaszat

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kiss György válasza szteroid hatás témában

Tisztelt Asszonyom!

Az első kérdésére a válaszom: /amennyiben helyesen értem! /, akkor a szteroid komponenst tartalmazó kenőcsöt 2012-ben használta pár hónapig, - igy 2014-ben szteroid hatással már nem kell számolni és főleg magzatkárositó hatással nem.

A másodikra: a Mikogal nem szteroidos alapanyagu.

Ha megenged a válasz mellé 2 gondolatot:

terhesség alatt csak a legszükségesebb gyógyszerek szedése ajánlott,

a másik, hogy a 12 hetes kombinált teszt, valamint a 18 héten végzett un.genetikai UH vizsgálat a magzati rendellenességek nagy részét kizárhatja.

Üdvözlettel: dr.Kiss.

Kérdés: 2014. december 23., 10:34; Megválaszolva: 2014. december 23., 17:21
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Lehetek terhes?
Fogamzásgátó melletti terheség...
Terhességi toxémia
Terhesség jelei
Hyperechogén papillaris izom