Hyperechogén papillaris, van e félnivalóm?

Tisztelt Doktor Úr! 27 éves 19 hetes kismama vagyok, 12 hetesen megcsináltattam a kombinált tesztet 1:20.000 lett az eredményem, minden eredményem jó.Voltam genetikai ultrahang vizsgálaton, ott mindent rendben találtak. AFP értékem 0, 9. A kontroll UH vizsgálaton azt állapították meg hogy a kicsi bal oldali szívkamrájában van egy Hyperechogén papillaris. Elküldtek Debrecenbe genetikai vizsgálatra. Az esetek hány%-ban okoz ez gondot? Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a magzati ultrahang témában

A hyperechogén papillaris, /echogén focus-ként is használt, ultrahang vizsgálattal középidős terhességben, 18-20. terhességi héten észlelt ultrahang jel.Önmagában nem jelent problémát, más egyéb eltéréssel együtt jelentheti kromoszóma vizsgálat javallatát.Egyes népcsoportnál 20%-ban előforduló jelenség. Magzati szív ultrahang vizsgálat végzése szóba jön észlelésekor.

Kérdés: 2014. május 30., 08:45; Megválaszolva: 2014. május 31., 12:36
Kérdések és válaszok: Terhesség, gyermekágy
Terhesség megáll
Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy az aktus utàn, ultrahangon hány nap múlva látszódik a petezsák, illetve a szívhang? A magzati...
Genetikai vizsgálat 13 hetes terhesen
Fertőzés terheség alatt
Lehetséges így terhesség?