• Abortusz utáni nemi élet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Nő/Úr! 23 éve élünk férjemmel együtt, 3 tervezett gyermekem született. 2005-ben spirált tettem fel, mivel tablettát már nem akartam szedni. Semmi gondom nem volt ez idáig, de 1 hónapja elmentem az orvosomhoz, hogy múlt hónapban kb. 6 napig éppen véreztem, biztos a klimax előjele, gondoltam. Hát, nem kiderült, hogy tökéletesen a helyén van a spirál, de 7 hetes terhes vagyok. Soha ilyen helyzetben nem voltam és nem is kívánom, hogy bárki legyen. Vérvizsgálat, éjszakai nem alvás (gondolkoztam, mit tegyünk),ÁNTSZ, elmagyarázni, hogy miért nem akarok, 43 évesen pici babát, kaptunk a férjemmel így KARÁCSONY előtt egy majdnem 30.000 Ft-os csekket, mivel ennyibe kerül az abortusz. Kerestünk orvost, megtörtént és most tanácstalan vagyok, hogy mi legyen, ha visszamegyek 6 hetes kontrollra. Spirál vagy milyen védekezést merjünk "bevállalni"? Illetve, ha 2-3 hét eltelt az abortusz óta és nincsen semmilyen problémám, akkor óvszerrel llehet -e újra "házaséletet élni"? Köszönöm válaszát.

        Dr. Pétervári László válasza a abortusz, nemi élet témában

        A méhen belüli eszköz alkalmas,mechanikus védelmet nyújt.Előnye hormonmentes védekezés. A beavatkozás után 10-14 napig javasolt a tampon,ülőfürdő és a házasélet mellőzése.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 21., 18:00; Megválaszolva: 2011. december 26., 17:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés