segítségkérés

Tisztelt Orvos, Gyógyító! Kétségbeesetten fordulok Önhöz, mert jó ideje olyan problémával/betegséggel küszködök, amit még senkinek sem sikerült megoldania/diagnosztizálni. Kérem, hogy az alábbi tünetek elolvasása után, amennyiben bármilyen segítséggel, ötlettel, tippel rendelkezik a betegségem azonosításával vagy kezelésével kapcsolatban, válaszlevelében vegye fel velem a kapcsolatot vagy írja meg nekem! Tünetek a kezdetekben: Jobb oldali fejzsibbadással kezdődött, ami egy bölcsességfog műtét után jelentkezett először kb egy hónappal. (ekkor készült negatív koponya ct). Fél évvel később kezdődtek jelenlegi tüneteim a FLUCONAZOL nevű gomba irtó szer bevétele utáni napokban. Éjszakai fulladásra ébredtem, szerintem alvási apnoé lehetett, úgy tudom ez a neve az ilyen légzéskihagyásnak. Ekkor kezdődtek a következő tünetek: Tünetek az utóbbi időben: Kezdődik egy belső remegéssel, aminek váltakozik a helye, fejem végtagok, gerincoszlop. Ez főleg nyugalmi helyzetben érezhető. Aztán pár napon belül jön egy fura érzés a fejemben, mintha megmozdulna valami belül, vagy valamiféle nyomásérzés, vagy hasítás, mikor mi. Akkor már furán látok, szemtengelyferdülést érzek, szédülés, hányinger, halálfélelem jelentkezik, néha izomgyengeség. A remegés érzése olyan, mintha az egész testem zizegne. Kaptam egy kis elektromos kütyüt, amin vannak különböző programok. Amint lefuttatok egy „parazita irtó programot”, meg virusirtót (elektor), rögtön tisztul a szemem. Nagyon ijesztő, mintha a szemeim nem egy irányba néznének és nem is tudom kinyitni rendesen. A szédülés zuhanó érzés, vagy lefelé, vagy jobbra vagy balra és van olyan, hogy a szememmel azt látom mintha mozogna az út, hullámzik, meg a tárgyak is, mintha eltolódnának jobbra balra kicsit, szemremegés, főleg alvás után. Étvágyam nincs, viszont naponta többszöri széklet, néha hasmenés jelentkezik. Neurológián semmit nem találtak. A hasi UH rendben, most lesz MRI. Endometriózist feltételeznek a petefészeknél.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kalóczkai Andrea válasza a szorongásos zavar gyanúja témában

Kedves Kérdező! Az MRI vizsgálat kizárja a komolyabb szervi betegségeket. Szerintem nincs szervi baja, mivel a tünetei olyan szerteágazóak, ami nehezen fér bele egy betegségbe. Ha a labor vizsgálatok és alapvető hormon vér eredmények is rendben vannak, akkor legnagyobb valószinűsége a lelki eredetű betegségnek van, vagyis szomatizációs panaszai vannak. Ezt komoly pszichoterápiával tudja megoldani. Ha erre nincs módja fordulhat természetgyógyászhoz is, pl kinezológiai segitséget is kérhet.

Kérdés: 2014. április 16., 11:37; Megválaszolva: 2014. április 20., 11:16
Kérdések és válaszok: Szorongás, pánikbetegség
Miként szokjak le a Frontinról?
Daganat vagy más gond lehet?
Alacsony pulzus
Utazás közbeni rosszullét
Nyugtató gyógyszer hatása