Előváladéktól teherbe lehet esni?

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy előváladéktól teherbe lehet esni? Ez az egész dolog fürdés közben történt, és a pénisz nem volt tovább a hüvelyben 10-12 másodpercnél, de lehet, hogy még annyi se volt. Amikor viszont kivettem éreztem valami előváladék szerűséget a péniszen, de nagyon kevés volt ahogy megfogtam, a makkon volt egy kevés, amit le is mostam a vízzel gyorsan. És az lenne a kérdés, hogy ez miatt kell aggódnom vagy nincs mitől? Vagy egyáltalán ez előváladék volt vagy más?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csősz György válasza a előváladék témában

Minimális csak az esély, gyakorlatilag nulla, de nem kizárható.

Kérdés: 2018. június 30., 18:37; Megválaszolva: 2018. július 02., 13:02
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?
Nem kívánt terhesség
Túl szűk, túl vastag?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azzal kapcsolatban kérném a segítségét, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a páromnak túl nagy a pénisze? A hossza...
Nem érzek semmit szex közben
Egyszerűen nem érzek semmit szeretkezés közben. Nagyon szeretem imádom a párom, és nem görcsölok rá, mert külön lakunk és nem zavar senki és...