Orvos válaszol: Szépségápolás

Szépségápolás
Összes kérdés a(z) Szépségápolás témában Gyakori kérdések a(z) Szépségápolás témában

Őszülés

2009-11-11 09:15:28

Kedves Doktor! Őszüléssel kapcsolatosan olvastam egy cikket, hogy pigmentpótló készítmény lehet felvinni a hajra, ami visszaadja a haj eredeti színét. Mivel 30 éves korom óta őszülők, festetni pedig nem szeretnék, kérdésem, hol lehet kapni és mi a neve a...

Túlzott szőr eltávolítása

2009-05-09 21:44:28

Tisztelt Doktor Nő / Úr! 16 éves vagyok és hormonzavar miatt túl sok szőr van a végtagjaimon. Az a baj, hogy a krémekre allergiás vagyok, ez miatt voltam bőrgyógyásznál is, nagyon érzékeny a bőröm, és ezért nem ajánl krémet. Epilátort vettünk de annyira...

Szőrösödés

2009-05-09 21:39:13

Kedves Doktornő! Elnézést kérek a buta kérdések miatt de nagyon idegesítő ez a szőr növekedés. Azt szeretném kérdezni hogy a mellemen szemöldök csipesszel és gyantával is szőrtelenithetek? A hasamon meg van több anyajegy akkor ugye nem kéne gyantát...

Ectopiás mirigyek letávolítása a felső ajakról

2009-05-09 21:34:59

Tisztelt Dr. nő/úr! Azzal kérdéssel fordulok önökhöz, hogy a felső ajkamon ectópiás mirigyek jelentek meg, és az idő előrehaladtával egyre több van. Ez sajnos számomra nagyon zavaró és segítségüket szeretném kérni, hogyan milyen orvosi beavatkozással...

Öregedő bőr?

2009-04-21 10:13:25

Tisztelt Válaszadó! 28 éves múltam, és most kezdem felfedezni első ráncaimat. Eddig soha nem használtam semmilyen arckrémet, mert attól féltem, hozzászokik a bőröm, és elveszti saját nedvességmegőrző képességét, tehát, amikor úgy éreztem, száraz...

Hasplasztika tb. támogatással

2009-03-23 21:54:30

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Ápr. 2-án hasplasztikai műtétem lesz, önköltséges a Szt. Imre kórházban. "Lógó" hasam lett 2 nagy súlyú gyerek szülése után (az első császárral) és 25kg-os fogyás után. Az előzetes orvosi vizsgálatok alatti hasi ultrahangon...

Bőrpobléma

2009-03-17 21:52:15

Kedves Szakértő! Segítséget szeretnék kérni. 13, 5 éves lány vagyok és nagyon pattanásos a bőröm az arcomon a mellkasomon és a hátamon! De elsősorban az arcom zavar. Tele van mitteszerekkel és gyulladt pattanásokkal. Tejes, tejfölös, kakakós ételek után...

Bőr épsége

2009-03-17 21:37:28

Tisztelt Szakorvos, Kaphatóak a bizonyos omega-3 kapszulák amelyeknek jótékony hatásuk mellett úgy tudom segítik vagy növelik a faggyú termelését. Ez mennyire befolyásollhatja akne kialakulását vagy okozhat miteszeres bőrt?

Hajfestés és melírozás

2009-03-03 11:45:50

Kedves doktornő! Azt szeretném megtudni, hogy három hónappal az utolsó (hatodik) kemokezelés után lehetséges e a hajamat festetni és melíroztatni? Vannak olyan hajfestékek amikkel lehetséges volna? Várom válaszát és köszönöm Nagyi

Vádli....

2009-02-27 10:53:12

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Nagyjából normál testalkatú vagyok. Egy nagy gondom van az alakommal, az pedig a vádlim nagysága. Milyen  módszerrel lehet a leghatékonyabban fogyasztani, edzeni? Igyekszem sokat lépcsőzni, meg tornázom rendszeresen, de van-e valami...

Mikrodermambrázió

2009-02-23 22:18:55

Kedves Doktornő! Kérdésem a mikrodermambrázióról lenne pontosan miből áll egy kezelés orvos vagy kozmetikus végzi? Nem tul mély hegek eltüntetésére hatásos-e? Válaszát előre is köszönöm

Melyiket?

2009-02-22 20:50:01

Kedves Doktor Úr! A tanácsát szeretném kérni. A lábamon hajszálerek, seprűvénák találhatók. Szeretném esztétikailag egy kicsit szebbé tenni a nyári szezonra. Olvasgattam különböző palasztikai sebészetn ajánlott különböző eljárásokról, ezek...

Plasztikai sebészet - stria

2009-02-21 17:53:17

Kedves Szakértő!   8 hónapig tartó nagy dózisú steroid kezelés következtében a testem több területén nagyon csúnya striák alakultak ki. Érdeklődni szeretnék, hogy a TB támogatja-e ezek kezelését, halványítását ha bizonyíthatóan a steroid...

Gyümölcssavas hámlasztás

2009-02-05 21:14:46

Kedves Doktornő! Köszönöm előző válaszát.Elnézést hogy megint erről kérdezek de nagyon aktuális nálam a probléma és szeretnék lassan mostmár igénybe venni valamilyen kezelést a hegek ellen.Irt a gyümölcssavas hámlasztásról hogy ez a legveszélytelenebb...

Hegkezelés

2009-01-06 20:28:10

Kedves Webdoktor! Abban szeretném segitségüket kérni hogy esetleg Debrecenben vagy a környéken nem tudnának e olyan bőrgyógyászt ajánlani aki hegkezelést is végez? És egyáltalán milyen kezelések vannak? (Pattanás utáni hegekről van szó) .Válaszukat és...

Műtét utáni hegek

2009-01-06 20:09:12

Kedves Dr. Úr/Nő! December elején estem át egy vagbél műtéten, újabb módszerrel műtöttek így 3 apró sebem van. Akkoriban a Dr. aki végezte a műtétet azt tanácsolta.hogy egy jó ideig felejtsem el a szaunát, szoláriumot, infrakabint és különböző...

Mellnagyobbítás máshogy

2008-12-18 20:04:03

Tisztelt Webdoktor! Az lenne a kérdésem, hogy lehetséges -e, hogy egy nagyobb mellű nő melleiből kivegyenek zsírszöveteket, esetleg egyéb szöveteket és azt átműtsék egy másik nő melleibe? Lehetséges- e ilyen módon orvosilag, elméletileg a...

Roacuttan

2008-12-04 22:15:28

Kedves Doktornő! Köszönöm szépen a válaszát. A kérdésem az volt hogy szedek revalidot és xyzalt, probiotikumot.Irta hogy xyzalt szedhetem nyugodtan de a többi vitaminra nincs szükség. A revalidot azért szedem mert töredezik és száraz a hajam. A kérdésem az...

Hogyan állíthatom meg a hajhullást?

2008-12-04 22:13:11

Hajhullásom van, amihez még párosul fejbőr viszketés és korpásodás is. Rögtön hajmosás után már látható az egész fejbőrön a korpa, foltokban, de a fejbőr egész területén, a fejbőrön megtapadva, szinte fehér a bőr. Kb. a harmadik-negyedik napon elkezd...

Mit tehetek, ha megereszkedett a mellem?

2008-11-21 11:37:35

Szültem három gyereket és megereszkedett a mellem, és ezt nem nagyon, sőt egyáltalán nem tudom feldolgozni. A párom azt mondja, hogy ő így szeret engem, de igazán nem tudom neki elhinni, hisz szereti megnézni a szép nőket. De az nem is lenne baj, ha én nem magamat...