Meggyógyulok?

Tisztelt Doktornő/Úr! 2006 óta kötőhártya gyulladásként kezelték a szemem (sokszor begyulladt), de nem javult. Most szövettan vételével kiderült, hogy Ocularis Malt lymphoma, follicularis non-Hodgkin lymhomas betegségem van.Doxycillin gyógyszeres kezelésre nem javult. MaBtera kezelést kapok. Megkaptam az első kezelést nemtudni mennyi lesz még, javulás nemnagyon látható. Meggyógyulok ebből a betegségből? Étkezési szokásaimon kell-e változtatni, illetve lehet-e kevés vörösbort, alkoholt fogyasztani (közeleg az 59-ik születésnapom), vagy teljesen mellőzzem. A következő MaBtera infúziós kezelés 23-án lesz.Ismerőseim ajánlanak gyógygomba, gránátalma fogyasztását. Mit tegyek? Válaszukat előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Hangyál Éva válasza a non-Hodgkin lymphoma témában

Tisztelt Kérdező! A Mabthera kezelés mellett szabad táplálék kiegészítőket fogyasztani, melyek ellensúlyozhatják a mellékhatásokt. Az állapotáról azonban csak az Önt kezelő orvos tud fontos információkat adni. Üdvözlettel: dr. Hangyál Éva

Kérdés: 2014. április 07., 20:33; Megválaszolva: 2014. április 18., 12:08
Kérdések és válaszok: A szem betegségei
Könnytő lévő pötty
Lüktető villogas a szemben
Elocom kenőcs és zöldhályog
Mennyire lehet komoly baj?
Van okom ettől tartani?