• Haskötő hordási ideje műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő / Ur! 2 hete hasfali sérv mütéten estem át. Jelenleg lábadozom az állapotom kialégitő. Mütét után azonnal sérvkötöt kellett feletenni-ez a tépőzáras- amit azóta is éjjel nappal hordanom kell. A seb -mert vágással történt- nagyon szépen gyógyul - hála a bitron lámpának is- Kérdezem, hogy véleményük szerint meddig kell hordani a sérvkötöt, illetve nem okozhat e valmi problémát pl. összenövést. Az orvos szerint az ujbóni kiujulás miatt kell hordanom. Ugy emlékszem 1-2 hónapot mondtak.. Az operáció alkalmával nem lett háló beültetve, kicsi volt a nyilás jól operálhazó voltam. De mikor lehetek én gyógyult amikor tejesen terhelhető lesz a szervezet a haskötö hordása nélkül. Válaszukat nagyon köszönöm Tisztelettel:

        Dr. Boros Miklós válasza a hasfali sérv témában

        Tisztelt Kérdező! Éjjel nem kell hordani a haskötőt. A teljes gyógyulás után is fizikai megerőltetés esetén vegye fel, a hétköznapi életben nem szükséges. A haskötő viselésének semmilyen káros hatása nem lehet. Az életkor előrehaladtával, különösen, ha kiújult sérv műtétje utáni időszakról van szó, javasolt a haskötő viselése.


        Kérdés: 2011. szeptember 28., 13:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon