• Hasi sérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édes apukámnak van egy nagyon régi sérve ami ember fej nagyságu a hasánál és 13 éve megkellet volna mütenie hagyni de ő nem engedte akkor most meg már nem akarnak hozzá nyulni és nem érzi jol magát nagyon rosszul van mik azok a tényezők amiért vissza utasitották a mütét lehetőségét mit tudok neki segiteni én sopronba élek ő meg berzencén .. kérem legyenkedves meg mondani hogy tudnék neki segiteni hogy ne legyen nagy fájdalma van e remény? kőszőnőm a válaszát előre Hajni

        Dr. Boros Miklós válasza a hasfali sérv témában

        Tisztelt Kérdező! A korábban kis rizikóval elvégezhető műtét mostanra egy nagy rizikójú műtét lett. Fontos a fizikai kímélet és a szigorú diéta. Kerülje a puffasztó ételeket, szénsavas italokat. Alkalmazzon probiotikus kúrát és figyeljen oda a napi, rendszeres székletre. Legyen egy belgyógyászati rizikófelmérés a műtéti teherbírás megítélése miatt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 12., 22:53; Megválaszolva: 2011. július 15., 16:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: