• Hasfali sérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Azzal a megkereséssel fordulok Önhöz, hogy a véleményét kikérjem. A férjemnek kiderült, hogy hasfali sérvje van, igencsak fáj neki, de műtétre csak két hónap múlva kerül sor, mert ekkor kapott időpontot. Ő chron beteg, két éve műtötték lágyéksérvvel, műtötték már epehólyaggal A hasfali sérv a bélműtéthegén alakult ki. is. Az lenne a kérdésem, hogy ilyen kórelőzményekkel laparoszkópiás -hálóbeültetéses műtét végrehajtható e rajta? Továbbá van egy befizetett utunk É-Görögországba busszal, három héttel később, kérdésem a következő: bevállalható - e ez az út? felépülhet-e addigra a párom? Véleményét várom email címemre: [email protected]

        Dr. Boros Miklós válasza a hasfali sérv témában

        Tisztelt Kérdező! Tekintettel az előzményekre nem a laparoszkópos technika a legjobb választás. Csak akkor szabad ezt alkamazni, ha az adott intézetnek ebben nagy tapasztalata van. Elvileg 3 hét után, problémamentes esetben utazhat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 01., 12:03; Megválaszolva: 2011. július 04., 17:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés