• Csomó a fülcimpában "Epidermális ciszta "

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fülcimpámban nem sokkal feljebb mint ahol a fülbevaló helye van nőtt egy csomó....kb. 2éve lehet benne .. ha megnyomom vagy egy túrós szerű valami jön belőle ami büdös vagy pedig folyékony büdös lé ...nagyon zavaró borsó nagyságnyi .. voltam vele háziorvosnál egy homeopátiás gyógyszert írt fel h ne piszkáljam " valami nyugtató szerű " , krémet is kaptam ''Bactroban'' aztán sebészetre küldött el az orvos ... ott azt mondták h epidermális ciszta .. mondtuk h mit írt fel a háziorvos krémet ,kenjük is és levan ragasztva de ugyan olyan csomó van még mindig ... én nem vagyok benne biztos h ciszta lenne :S nagyon szeretném h ha felszívódna vagy elmúlna mer nagyon zavar ..

        Dr. Boros Miklós válasza a ciszta témában

        Tisztelt Kérdező! Ez valóban epidermális cysta és kizárólag a műtéti megoldás fogja eltüntetni. Ennek a cystának nem folyadék a beltartalma, a leírása jellegzetes és egyértelműen erre utal. Magától nem fog felszívódni és tovább fog nőni. Keressen fel sebészeti szakrendelést, ahol ambulánsan elvégzik a beavatkozást.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 23., 22:02; Megválaszolva: 2011. április 28., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés