• 2cm-es epekövet el kell távolítani?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2 cm-es epekövet találtak UH során. Szükséges-e a műtéti eltávolítás?

        WEBBeteg szakértő válasza a epekő témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben panaszt vagy laboreltérést okoz abszolút. Panaszmentesség esetén is megfontolandó, hiszen súlyos szövődényekkel járó problémákat tud okozni. A kő kiakulása jelzi, hogy funkciója nem tökéletes és életmódján, táplálkozásán is változtatni kell.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 15., 23:02; Megválaszolva: 2011. április 18., 14:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: