Keresztcsonttörés-2

Kedves Doktor Úr! a leletem az alábbi:: (fordítás,) Atlósan futó, nem diszlokált törés, egy a "fedőlemez"-be sugárzó függőleges résszel az Si szegmensben. A hátsó peremen egy kontúrszakadás látható. Kérem szíves véleményét, rendbejön-e ez a törés? Köszönöm fáradozását, tisztelettel: Emese

Dr. Bogdán Aurél válasza keresztcsont törés témában

A pontos válaszhoz a röntgenkép lett volna a tökéletes, de a röntgenes leírása alapján is elmondhatom, hogy minden esélye meg van rá, hogy meggyógyuljon. Szerencsére nem járt a törés elmozdulással, így ha betartja az utasításokat, és kíméli magát 4-6 hét alatt meggyógyul.

Kérdés: 2011. március 24., 09:48; Megválaszolva: 2011. március 25., 14:39
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...
Ufn szegezés