Hashártyagyulladás után

Kedves Doktor Úr! Perforált vakbélgyulladás és ennek következtében hashártyagyulladás után 4 héttel vagyok. A műtét komplikációmentes volt, 10 nap után engedtek ki a kórházból. Utána még 1 hétig antibiotikumot szedtem. De a műtét óta napi szinten hasmenésem van. Normaflore-t szedek napi 2-3-szor, A kórházban azt mondták ez normális, majd beáll, de mikor? Mit lehetne tenni? Köszönettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza hashártya-gyulladás témában

Tisztelt Kérdező!

Bő folyadékfogyasztás és több növényi rost. A probiotikum tartósan alkalmazandó. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, sok gyümölcsöt. Tartós panasz esetén gasztro-eneterológiai kivizsgálás (széklettenyésztés) indokolt.

Kérdés: 2011. február 20., 08:33; Megválaszolva: 2011. február 21., 21:37
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus