Ülőgumó?

Tisztelettel. 4-éven belül volt 2-aranyér műtétem, 1-mellső hüvelyplasztikai műtétem. Most végbél berepedéssel bajlódom. A sebész doktornőtől kaptam rá kúpot, ami használt, mert 3-hete nem repett be, és nem vérzett. A kérdésem az lenne..... hogy az egész hátsófelem, ülőgumó, vagy az a csontrész nagyon fáj. A derekamtól lefelé, ahogy ülök borzalmas. A nőgyógyász is megvizsgált, ő azt mondta, hogy hátsó hüvelyplasztika szóba jöhet, sebészi vizsgálat után.1 hete visszamentem, és azt mondta, nőgyógyászati teendők nincsenek..... Nagyon erős fájdalom szokott a végbelembe jönni, kb 5-10 percig tart, majd elmúlik.......ezt mindkét helyen elmondtam.....de megoldás nincs? Egyszer a sebésznő azt mondta hogy a gerinctől lehet. kaptam a reumán 10 alkalommal a derékra és mindkét oldalamra kezelést.nem sok sikerrel. nagyon várom válszát........u.i. amikor a nőgyógyász megvizsgált, közben azt mondta hogy reméljük nem az........mi? csak később godolkodtam mit is mondott....

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza végbél témában

Tisztelt Kérdező!

Azt, hogy a nőgyógyász kolléga mit gondolt nem fogom tudni megírni. Kérdezze meg tőle. A panaszok a mozgásszegény életmódra jellegzetesek. Mozogjon minden nap (séta) és végezzen rendszeresen gerinctornát. Testsúly-optimalizálás. Amennyiben a fenti életviteli változtatások mellett sem javul menjen vissza a reumatológiára.

Kérdés: 2011. január 21., 16:09; Megválaszolva: 2011. január 24., 14:59
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus