• Vakbélgyulladás, nyilaló fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Érdeklődnék, kivizsgáltattam magam vakbél gyanújával, voltam laborban, ultrahangon, minden eredmény negatív volt, hasfalam nyomásra nem érzékeny, azonban a hasam jobb alsó részén szúró fájdalom nyilal be időközönként, a köldököm szúr, hőemelkedésem van maximum 37, 4. Azt mondták teljesen kizárt, hogy vakbelemmel van gond, azonban én kíváncsi lennék az Önök szakértői véleményére is. Válaszukat előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a vakbél témában

        Tisztelt Kérdező! A vakbélgyulladás egy folyamatosan romló betegség. Amennyiben valóban az van, pár nap után mozogni sem tud a fájdalomtól. Fokozódó panaszok esetén keresse fel háziorvosát. Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010. szeptember 16., 22:33; Megválaszolva: 2010. szeptember 19., 16:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Vércukornaplózás
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        A hüvelyszárazság nem szégyen
        A hüvelyszárazság a mindennapok során kellemetlen tüneteket okozhat.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.