• Köldök (epeműtét után)

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.úr/Nő!

        1 hónapja volt egy laparoszkópos cholecistectomiám...ami rendben zajlott... Most a köldököm és a körülötte lévő terület enyhén fájdalmas.. Mi okozhatja ezt?  Azt még tudni kell, hogy a műtét előtt volt egy kis köldöksérvem a szülés után de ez a sebészem szerint normális...de akkor még nem éreztem semmi érzékenységet azon a területen és mire a műtéthez értünk már vissza is húzodott.

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a epeműtét témában

        Tisztelt Kérdező!

        Laparoszkópos cholecystectomia során az egyik trokár a köldökgyűrűnél kerül behelyezésre, ezért a műtét végén a meglévő köldöksérvet rekonstruáljuk. A fájdalom oka a behelyezett trokár miatt alakulhatott ki. Ha nincs tapintható elődomborodás és a fájdalom nem erősödik nincs ok aggodalomra.


        Dr. Boros Miklós, általános, mellkas- és gyermeksebész
        urológus Itt kérdezhet

        Dr. Pintér Olivér

        Kérdés: 2010-03-09 18:50:20; Megválaszolva: 2010. március 09., 18:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: