• Az aneurysma kockázata

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        A fizikai munkavégzés mekkora kockázatot jelent a hasi aorta 36mm átmérőnél 46 mm hosszban való tágulata esetén?

        WEBBeteg szakértő válasza a aorta aneurysma témában

        Tisztelt Kérdező!

        A hasi aorta aneurysma belgyógyászati gondozást igényel. További kivizsgálás szükséges. Szükség esetén a vérnyomás beállítása, a vércukor és koleszeterin szint beállítása. Ameddig a korrekt kivizsgálás nem történik meg kerülje a nehéz fizikai munka végzését. Lássa érsebészeti szakrendelés, hiszen több ér érintettsége, érelmeszesedés esetén akár műtét is szóba jön.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-09 19:04:49; Megválaszolva: 2010. március 09., 19:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: