Polip

Tisztelt Dr.úr! válaszát nagyon köszönöm! Egy hét alatt már a negyedik polip műtéten vagyok túl és megmondom őszintén, nagyon elvagyok keseredve! Iszonyú fájdalmaim vannak! És minden műtét után a következő vizsgálatnál találnak egy másikat! Ez normális? Vége lesz ennek valaha egyszer? Mennyi idő kell, hogy ismét normális napokat tudjak élni fájdalom és stresszes wc előkészület nélkül? Ez borzasztó állapot! Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Boros Miklós válasza polip témában

Tisztelt Kérdező!

 

A polipok eltávolítása mindenképpen szükséges, de egyesével levenni nem túl praktikus. A korrekt véleményhez persze ismernem kell az endoszkópos leletet. Az Ön esetében az egész vastagbél áttekintése szükséges colonsocopia során. Amennyiben több polip van szóba jöhet sebészi úton az érintett szakasz eltávolítása. A tükrözés eredményével (teljes vastagbél) keressen fel egy gastroenterológiai-sebészeti szakrendelést.Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós, sebész

Kérdés: 2009. augusztus 11., 22:19; Megválaszolva: 2009. augusztus 11., 22:19
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...
Ufn szegezés