Aranyér műtét után

Tisztelt Doktor úr/nő! Három és fél hónapja volt egy aranyér műtétem. Nincsen különösebb fájdalom, vérzés esetleg más jellegű problémám, csak esztétikai. Maradt egy kis babszem szerű maradvány a végbélnyíláson. A kérdésem az lenne, hogy el lehet valahogy azt tüntetni vagy nem? Mert az aranyér műtét után, ebből a célból egy másik sebész orvosnál is voltam, hogy ezt a kis babszemet leszedjük. Viszont továbbra is ott maradt, talán valamivel kisebb lett. A kérdés, tehát hogy szándékosan hagynak egy kis kiálló borsószemet ott, vagy meg lehet ezt úgy oldani, hogy egy normális végbélnyílás legyen újra és ne legyen rajta semmilyen bőrnyúlvány? Őszintén, lehet újra a régi?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a Aranyér témában

Kedves Kérdező! Szerintem a két proctologus sebész közül bármelyik szívesen segít a korrekcióban. Ez persze nem egyszerű dolog, türelmet javaslok, de bizonyára sikeres lesz. Üdvözlettel Papp Géza

Kérdés: 2019. április 07., 09:02; Megválaszolva: 2019. április 08., 20:36
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus
Kitől kaphatok segítséget?
Szteroidos kúp