• Külső aranyér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        3 éve Csatár doktornő kivágta egy trombotizált aranyerem. Azóta a túloldalon van egy kicsi a terhesség óta. Azt szeretném tudni, hogy amikor kivágnak egy ilyet, az egész aranyeret eltávolítják? Tehát ott hiányos lesz onnantól kezdve? Ha neadjisten ismét ki kell vágni akkor romlik az aranyeres párna funkcionalitása? Maga a procedura szinte semmilyen kellemetlenséggel nem járt, így ha nincsen hosszú távú hatása, nem paráznék ennyire, hogy újra megtörténik. (Amúgy odafigyelek és nagyon tudatosan eszem, iszom és wc-zek, szóval nem azért kérdezem, hogy akkor elhanyagolhassam a kérdést dehát szeretnék második kisbabát és a terhesség során még negezebb elkerülni ezt a problémát)

        Dr. Papp Géza válasza a aranyér témában

        Kedves Kérdező! Kérem ne aggódjon. A műtéte vélhetően csak a rögösödés eltávolítását célozta. A párna funkciója nem sérül ezzel. Gondos étrendi odafigyelés és gáti torna csökkenti az aranyeresség kockázatát. Üdvözlettel Papp Géza


        Kérdés: 2019. április 03., 07:38; Megválaszolva: 2019. április 07., 19:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: