Elmenjek sebészetre emiatt?

Tisztelt Doktornő /úr! Januárban történt egy balesetem miszerint ráhúztam egy ágyat szemből a lábamra, aminek következtében felszakadt a nagy lábujjamon a köröm. Két hétig gyulladt, sebes volt és gennyes. Akkor az orvosom által ajánlott Curiosa kenőccsel kentem valamint kötöttem. Miután elmúlt a gyulladás a köröm leesett és elkezdett kinőni az új. Egészen tegnapig semmi baj sem volt vele de még csak félig nőtt ki. Reggelre viszont gennyes lett egy ponton, bedagadt, lüktető, feszítő fájdalmat érzek és nagyon érzékeny az érintésre. Attól félek hogy nem megfelelően nőtt vissza a köröm, vajon ezt le kell vetetni? Előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza a köröm témában

Kedves Kérdező, áztassa langyos vízben, tegyen rá Betadine kenőcsöt. Ha ez elégtelen, sajnos sebészt kell felkeresnie. Lehet hogy a körmöt is le kell venni. Üdvözlettel Papp Géza

Kérdés: 2018. június 10., 13:14; Megválaszolva: 2018. június 12., 22:40
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus