Felkartörés

Tisztelt Doktorúr! 2015 november 15-én felkartörést szenvedtem. Még aznap velőűrszegelést végeztek a karomon.Gyógytornára járok, de lényeges javulás nem történt.kb 60fokos szögben tudom a karom előre és oldalra hajlitani. A legnagyob gondom, hogy a felkarom még mindig duzzadt és fáj, az alkarom zsibbad a csuklóm fáj és enyhén duzzadt.Érdekelne.hogy ez természetes-e, mert az orvosom azt mondja.hogy biztos nem tornáztatom.Nagyon el vagyok keseredve.Várom válaszát! Köszönettel: Cs.Gabriella

Dr. Bogdán Aurél válasza felkarcsont törés műtét utáni panaszok témában

Vizsgálat nélkül, valamint a dokumentációk és a röntgen ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Az, hogy a műtét után mennyi idő alatt jön rendbe a váll és milyen mértékű lesz a funkciója, lesz-e fájdalom, az sok mindentől függ. elsősorban a törés jellegétől, elhelyezkedésétől, a társsérülésektől, a műtéti technikától, az izomzat és az idegek állapotától, stb. tekintettel arra, hogy ez ennyire összetett dolog azt javaslom, ha nem elégedett jelenlegi kezelőorvosa véleményével, szedje össze eddigi dokumentációit és röntgenfilmjeit és kérje ki egy másik traumatológus szakorvos véleményét.

Kérdés: 2016. január 30., 19:35 ;Megválaszolva: 2016. január 31., 22:22
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Aranyérben lévő vérrög...
Ufn szegezés