Hasi tályog

Tisztelt Szakértő! Szeretnék Érdeklődni a Nagynénémnek tályogot találtak a hasában 5-6cm-es. Műteni kell, de van neki tüdőtágulata, amely nehezití a folyamatot. Véleménye szerint a Műtét Sikerül? ...stb. Válaszát Köszönöm!

Dr. Papp Géza válasza hasi tályog témában

Kedves Kérdező, a hasi talyogok egy resze műtét nélkül is ellathato, un. UH vezérelt szurassal. Ha operálni kell, a műtét sikere sok mindentől függ, csak részben a tüdő állapotától. A talyogot azonban valahogyan meg kell oldani. Az okot pedig tisztázni.

Üdvözlettel

Papp Géza

Kérdés: 2016. január 29., 09:32 ;Megválaszolva: 2016. január 29., 21:27
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Érdeklődés
Üdvözletem! Legutóbb írtam önöknek és akkor kértek egy részletes tájékoztatást, nos szeretném elmondani, hogy a páromnak most volt egy...
Dermoid Ciszta
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése