Arccsont potlas

Tisztelt Doktor Ur! Fel éve súlyos arccsomttorest szenvedtem, aminek következtében egy lemezt műtöttek az arcomba. A járom ívben van egy kis lépcső ami miatt be van esve kicsit a bal szemem, ez pszichikailag nagyon zavar es nem tudok rendesen a napi teendoimmel foglalkozni. Több helyről hallottam, hogy saját csontot vagy csont pótló anyagot tudnak oda beépíteni. Erről szeretnek valamivel többet megtudni. Válaszát előre is koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza szájsebészeti csontpótlás témában

Vizsgálat nélkül, illetve a röntgenek, dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Valóban léteznek csontpótló eljárások, amik vagy saját csontot, vagy műcsontot használnak. Azt, hogy ennek az Ön esetében van-e létjogosultsága, egy szájsebész tudná megmondani. Azt javaslom, hogy kérjen beutalót a legközelebbi szájsebészeti centrumba, ahova vigye el korábbi papírjait, dokumentumait, és ott vizsgálatot követően pontos választ adnak majd Önnek.

Kérdés: 2015. augusztus 18., 21:31; Megválaszolva: 2015. augusztus 24., 10:28
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus