F A P

Jó napot én most a párom nevében szeretnék kérdezni mert ő most korházban van! FAP-ot állapítottak meg nála és ugye ezt csak műtéttel lehet kezelni (ki kell venni a vastagbelét) A kérdésem az lenne, hogy tudna-e ajánlani egy olyan orvost aki csinált már ilyen műtétet, és hogy hogy lehetne felvenni vele a kapcsolatot! Mert most Siófokon vagyunk, és azt mondták hogy vagy Győrben, vagy Pesten tudnák megműteni! De én mindenképp olyan helyre szeretém vinni ahol már több ilyen esettel találkoztak, mert ugye ez nagyon ritka betegség! Nagyon meg vagyok ijedve és kétségbe estem, de mindenképp lépni szeretnék! Előre is köszönöm a segítséget! Ágota Siófokról

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Géza válasza familiáris adenomatosus poliposis témában

Kedves Ágota!

Én személy szerint az Uzsoki Kórház Sebészeti és Onkosebészeti osztályán dolgozom laparoszkópos sebészként, nekem és az osztálynak is nagy gyakorlata van az ekkor szükséges műtét elvégzésében. Ez az ország egyik legnagyobb onkosebészeti centruma. Keressenek meg emailben, ahova a leleteket is elküdlhetik egyből: [email protected]

Üdvözlettel,

Papp Géza

Kérdés: 2015. május 11., 18:32; Megválaszolva: 2015. május 13., 21:23
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus