Sport műtét után

Tisztelt Doktor Úr! Két hét múlva hereciszta műtétem lesz, melyet megelőzően sajnos nem kaptam kellő felvilágosítást kérdéseimre. Rendszeresen sportolok - testépítés, labdarúgás, kűzdősport -, illetve gyakran végzek nehéz fizikai munkát. Mivel a műtét során lágyékban is és a herén is végeznek vágást, kérdésem az lenne, hogy mikor tudok újra teljes erőbedobással sportolni, dolgozni. Továbbá meg szeretném kérdezni, hogy háló alkalmazását kérhetem-e a beavatkozásnál, illetve, hogy célszerű-e alkalmazni, hogy a későbbiekben újra - teljes erőbedobással, kételyektől mentesen- sportolhassak. Válaszát előre is köszönöm, Tisztelettel, Tamás.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza here ciszta miatti műtét témában

Az Ön panasza urológus szakorvos kompetenciájába tartozik, Én nem tudok erre megfelelő választ adni, kérje ki az Ő szakvéleményét. Általánosságban annyit el tudok mondani, hogy az ilyen típusú műtétek után 2-3 hónap kihagyás is javasolt lehet a fizikai terhelés terén.

Kérdés: 2015. március 23., 19:11; Megválaszolva: 2015. március 29., 23:21
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus