Térdműtét (ek)

Kedves Doktor úr! 15 éves lány vagyok, kézilabdázó. Tavaly volt 3 tédműtétem: január 2- meniscus, október 22 keresztszalag plasztika és december 19 artroszkópia. (az utolsó műtét nem volt tervezve, amikor elkezdtem a plasztika után a rehabiiációt egyre rosszabul lettem, belázasodtam és hét alatt a CRP 25-ről felment 200 fölő úgy hogy közben 2 fajta antibiotikumot is kaptam érbe.. a térdem fel volt tagadva és 2x vettek a folyadékből mintát de semmit nem mutatott ki és miután átmosatták a térdemet minden rendben lett.) az utolsó műtét után varázslatos felépölés következett elégé megerőítettem az izmokat a térdben és már a sarkamra is rátudtam ülni enyhe nyomással a térdben... úgy 2hete felcsatolható súlyokkal tornáztam, TRX-eztem, futottam és nemtörténnt semmi baleset viszont azóta folyadék van a térdem feletti részen és max90 fokig hajlik és persze fáj is.. lehet hogy megint elszakadt a szalagom? (bár nem érzem insatbilnak a lábamat) lehet hogy csak túldramatizálom és csak meghúzhattam? elmennyek az ortopéd orvosomhoz? Lehet hogy valami baj van?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza kerezstszalag pótlás után témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Leírása alapján annak kicsi az esélye, hogy elszakadt volna a szalag. Sokkal inkább megerőltetés, gyulladás állhat a háttérben. Pontos válaszért feltétlenül keresse fel operáló orvosát.

Kérdés: 2015. március 21., 17:19; Megválaszolva: 2015. március 25., 21:48
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus