húzóhurkos patella műtét

Balesetem miatt, darabos patella törésemet húzóhurkos moódszerrel műtötték.Október végén) A hurok még bent van.Fájdalmas a járás, a torna, flexió jelenleg passzívan 85 fok.Szeretnék többet tudni a rehabilitáció esélyeiröl, mikor várható a fájdalom megszűnése, mikor várható a teljesebb hajlítás? Tervezhetek-e esetleg már nyárra túrázást? Gyógytornát végzek, CPM kezeléseket kapok. Lehetséges-e esetleg személyes hosszabb konzultáció Önnél? Válaszát köszönöm. Üdvözlettel: L.Klára

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza patella törés műtét utáni panasz témában

Vizsgálat nélkül és a dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. A legtökéletesebb és legpontosabb választ operáló orvosától kaphatna, aki ott volt a műtétnél, ismeri az anatómiai viszonyokat a műtét mentét, és így az Ön térdének helyzetét. Általában elmondható, hogy az ilyen típusú műtétek után 2-3 hónap a rehabilitáció a törés jellegétől függően és persze az egyéni adottságoktól is függ. Az Ön által leírt mozgástartomány nem rossz, de a fájdalomnak elvileg már el kellett volna múlnia. Természetesen lehetséges a konzultáció. Engem Debrecenben a Kenézy Gyula Kórház Baleseti sebészetén talál meg. Ha felhívja az (52) 511-777-es központi számot és kéri a központi kartonozót, akkor ott megmondják Önnek, hogy melyik napokon rendelek. Az Önnek megfelelő időpontban eljön és vizsgálatokat követően pontosabb választ tudok Önnek adni. Kérem, hogy a korábbi dokumentációit hozza magával.

Kérdés: 2015. március 09., 11:00; Megválaszolva: 2015. március 12., 21:29
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus