Térdszalag pótlás, csavar kivétel utan fájdalom

Üdv, tavaly január 31én pótolták a bal terdemben az elülső keresztszalagot patella innál es csavaros rogzitessel, labdarúgó mérkőzésen szakadt el. Mar áprilisban jartam vele futni, combizmot erősíteni, szeptemberben kaptam rogzitot azzal mar edzettem illetve csináltam amennyire tudtam amit a tobbiek, a csavarnal a terdemaljan illetve a sipcsontom tetején a kezdetektől tompanyomas volt amikor nyujtottam a lábam, december közepén kiszedtek a csavart, azt mondta az orvos hogy 10 napig pihentessem, így is tettem, de a mai napig faj a csavar helye amikor teljesen kinyújtom a lábam de nem mindig van hogy nem erzek semmit es rendben van, porcositot is szedek. Mar jatszottam meccsen is a meccs heveben nem nagyon zavaró, de a hétköznapokban igen, ezt minek lehet betudni? Meg nem gyógyult be a csavar helye illetve a csonthártya?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza keresztszalag pótlás utáni fájdalom. témában

Vizsgálat nélkül, illetve a röntgen és a dokumentációk ismerete nélkül nem tudok pontos választ adni. Általánosságban elmondható, hogy ilyen beavatkozások után, az Önéhez hasonló panaszokat gyulladás, nem megfelelő rehabilitáció, porckárosodás, sebgyógyulás zavara egyaránt okozhat. A megfelelő választ operáló orvosától kaphatja meg, aki ismerve az anatómiai viszonyokat és a kórtörténetet pontosabb feleletet adhat. Ha esetleg ez nem kielégítő az Ön számára, akkor keressen fel egy baleseti, vagy ortopédiai szakrendelést.

Kérdés: 2015. január 20., 21:40; Megválaszolva: 2015. január 22., 22:21
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus