Veszélyes a maszturbálás mandulaműtét után?

KEdves Doktornő! 9. napon vagyok mandulaműtétem után. 3 nap volt egy utóvérzésem, de magától elállt és azóta exacyl tablettákat kell szednem. Tudom, hogy a szexuális együttléteket hanyagolni kell ilyenkor, meg hajolni emelni sem szabad, mert ezek megnövelik a fejben a vérnyomást és az erek elpattanhatnak. Minden nap többször is merevedésem van, teljesen spontán, ez nálam a stressz oldó ha önkielégíést végezhetek, (nem dihányzom, nem drogozok és nem iszok) viszont eddig féltem a vérzéstől. Kérdésem, hogy egy maszturbálás során (ami valószínűleg rövid lenne ennyi nap tétlenség után) mennyire áll fenn utóvérzés veszélye? Köszönöm válaszát előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza vérnyomás emeledés témában

Kedves Kérdező, ha a gégész már nem tart utóvérzéstől, - normál esetben ennyi idő után már nem valószínű - akkor könnyű fizikai aktivitás engedélyezett. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. december 10., 10:21; Megválaszolva: 2014. december 10., 15:38
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus