Lehetséges e?

Tisztelt Cím! Történetemet mesélném el szűkszavúan...Januárban életet adtam kislányomnak, téraránytalanság miatt orvosom császármetszés mellett döntött. Megkaptam az epidurálist, de annak ellenére végig éreztem az első másodperctől a műtétet, nem csak kellemetlen volt, rettentően fájt, égetett, feszített... leírni, elmondani se lehet..borzasztó volt. Mikor kivették a kicsit akkor kaptam altatómaszkot, így az utolsó és első emlékem hogy felsír a kicsi... kérdésem az lenne, ez mitől lehetett, és mennyi az esélye hogy újra átérzem ugyanezt,? mert a másik baba is császár lesz orvosom szerint....és ha odakerül a sor, nem szeretnék stresszes 9 hónapot a baba miatt! fontosnak tartom, mert már itt van lassan 9 hónapja, de sokszor erről álmodok is..köszönöm idejét, és válaszát Tisztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Somorjai Attila válasza császármetszés témában

Kedves Kérdező,

Az gerincközeli érzéstelenítés nem kötelező, csupán javasolt a császámetszések során. Érdemes egy részletes gerincgyógyászati kivizsgálást megejteni, nincs-e ott a probléma. De lehet csupán az érzéstelenítés kivitelezése nem volt tökéletes. De nyugodjon meg, az altatásos műtétet bármikor választhatja, aminél garantáltan semmiféle fájdalmat nem fog érezni (többek között a gyermek azonnali láthatásának élménye miatt szokták javasolni a gerinc-érzéstelenítést) .

Üdvözlettel: Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2013. szeptember 27., 22:50; Megválaszolva: 2013. október 02., 15:37
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Császár metszés
Üdvözletem! Február 12.-en volt sürgősségi császár metszésem,egy hónapig nem volt semmi gondom,majd március 8.-án felszaladt a császár metszés...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése