Újratöltődő cysta?

T. Cím! 2012 októberében egy duzzanat volt a fülcimpámban, amely nem fájt - nem éreztem - csupán zavart, hogy ott van. Így hát vettem a bátorságot és elmentem a sebészetre, ahol azt mondták hogy "tályog" és ez "trichilemmal cysta" néven lett diagnosztizálva, rövid idő alatt elvégezték a műtétet. Azonban újra elkezdett gyűlni a tályog a fülcimpámban, de most már 1-1, 8 cm átmérőjű duzzanat lett belőle és fáj is, tehát nem tudok ráfeküdni érintésre azonnal fáj de alkalmanként lüktető fájdalmat érzek. A szájüregemben is volt hasonló gennyes duzzanat, de azt házilag "kinyomtam" majd a z ínyemben is, de az erős antibiotikumos kezelést kapott a fogorvosom által. (Ez már teljesen elmúlt) Az első duzzanat már a fogdaganatok előtt volt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Somorjai Attila válasza duzzanat témában

Kedves Kérdező,

A több helyen jelentkező panaszokra tekintettel én azt javaslom keressen fel egy szájsebészeti szakrendelést. Panaszait nagy valószínűséggel a kiújult ciszta okozza, ami egy újabb műtétet igényel, remélhetőleg ez már tartósan megoldja a panaszokat.

Üdvözlettel: Dr. Somorjai Attila

Kérdés: 2013. január 10., 10:39; Megválaszolva: 2013. január 12., 20:25
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Lágyéksérvi műtét után
Tisztelt doktor úr! 6 hete volt bal oldali lágyéksérv műtétem 1 hete a bal oldali here felett duzzanatot észleltem és tompa fájdalmat is érzek....
fájdalmas ülés
Tisztelt Cím! Az lenne a problémám, hogy például felülés gyakorlat végzése után a fenék vágatának legfelső részében, a két félgömb...
zsírdaganat
Érdeklődni szeretnék, valószínű zsírdaganat van a hátamon a gerinc közelében. Évekig csak nőtt, kb. 5 cm-es átmérőjű. Pár hete ki lehet...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett