Mi lenne a teendő a kezemmel és orvosolható-e?

Üdvözlöm! Egy éve történt egy balesetem, amiben megsérült a jobb alkarom. Egy idézet az ambuláns kezelőlapomról: "Ujjait alig mozgatja, a flexio és az extensio is erősen beszűkült. Kisujjában érzés kiesés." Gyógytornára jártam egy ideig, 10 alkalom volt ha jól emlékszem. Az ujjaimat már jobban tudom mozgatni, de oldalirányban szinte nem bírom. A kisujjamban az érzékkiesés kezd visszajönni, korábban semmit se éreztem rá, de most már érzem, ha hozzá érek valamihez vele. Nem régen visszamentem kontrollra, hogy kérjek gyógytornászhoz beutalót, nos ott nem kaptam, és azt mondták, hogy valószínűleg izom sorvadásom is lett azóta. Felküldtek egy főorvoshoz, akihez odamentem, és közölte velem, hogy ő nem ér rá ilyenekkel foglalkozni. Mit tudnék csinálni? Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza kézsérülés témában

Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elmondása alapján panaszai hátterében több dolog is állhat. Csont, ín, izomsérülés egyaránt. A kivizsgálásokat és az esetleges műtéti lehetőséget célszerű lenne ha egy ember végezné, vagy végeztetni. Azt tanácsolom, keressen fel egy másik kézsebészeti szakrendelést, ahol pontos választ adnak majd a lehetőségekről.

Kérdés: 2012. augusztus 31., 14:13; Megválaszolva: 2012. szeptember 04., 18:17
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
vagott seb/bal kezen.. mutato uj
Szep jo napot, kivanok. Egy konyhai muvelet soran, egy kessel sikerult a mutato ujambol kivagni egy kis reszt. Az ujjresz csucsa valojaban.Nem serult a...
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés