Laparaszkópos epehólyag eltávolítás

Tisztelt doktor úr! Megtörtént a laparaszkópos epehólyag eltávolítás. Múlt hét csütörtökön volt, már sokkal jobban vagyok, még olyan panaszaim vannak, hogy hasmenés, feszítő érzés a gyomorszájnál, de úgy gondolom, hogy ez még most természetes.Pénteken lesz varratszedésem.Ön mit gondol? Mennyi idő alatt lehet felépülni egy ilyen műtét után? Mikor lehet menni dolgozni? Kb. mennyi a gyógyulási idő? Sokat kell feküdni, vagy inkább járkálni kell? A sebész szerint zsugor epehólyagot távolítottak el, ami már nem működött, milyen változások állhatnak be ezek után? Válaszát köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza epekő témában

Tisztelt Kérdező!

Tartsa a diétát és a fizikai aktivitás már a műtét előtti lehet. Ne fogyasszon szénsavas italokat és fűszeres ételeket. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Ebben az életkorban 2-3 hétnél nem több a teljes gyógyulás.

Kérdés: 2012. július 16., 15:33; Megválaszolva: 2012. július 17., 22:28
Kérdések és válaszok: Műtétek, sebészet
Rekeszsérv
Gerinc műtéten átesett
Haematoma kezelése
Ufn szegezés
Pilonidal Sinus